top of page

Over
ANGGGILAVPK

Over Angggila Vpk.png

Angila's passie voor verpleegkunde 

Angila is een afgestudeerde HBO-verpleegkundige (Bachelor Of Nursing). Door haar pittige stages en moeilijke periodes, heeft zij met behulp van jullie, het Handig Boekje ontworpen. Angila miste tijdens haar studie een ''houvast'' en daarom wilde zij iets maken, wat precies in je verpleegkundige jasje past, de benodigde verpleegkundige informatie bevat en vloeistof bestending is! Zo ontstond het Handig Boekje.
Angila is bekend geworden door haar TikTok account, waarbij zij meer dan 35.000 toekomstige verpleegkundigen ondersteunt. Ook haar exclusieve Facebook groep ''Angggila VPK'' heeft meer dan 8000 leden en waarop talloze verpleegkunde tips voorbij komen. Angila's passie voor het verpleegkundig beroep is enorm en zij streeft ervoor om meer studenten én zorgverleners te kunnen ondersteunen.

Na het Handig Boekje, heeft Angila nog meer producten ontworpen en tot leven gebracht. Ook deze producten zijn enorm ondersteunend voor iedere (toekomstige) zorgverlener.

Angila's visie

Het is belangrijk dat zorgverleners op de werkvloer goed ondersteund worden, zodat zij hun werk naar behoren kunnen uitvoeren en de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft. Er zijn verschillende manieren waarop Angila's boekjes zorgverleners op de werkvloer kunnen ondersteunen. Zo kunnen boekjes bijvoorbeeld gebruikt worden als referentiemateriaal voor het uitvoeren van specifieke taken of procedures, of als bron van informatie. Ook kunnen de  boekjes zorgverleners helpen om hun kennis en vaardigheden op een specifiek gebied te vergroten. Daarnaast kunnen de boekjes ook dienen als ondersteuning voor het mentale welzijn van zorgverleners, bijvoorbeeld door de mentale gezondheid tips die staan in het Handig Boekje.

Het is belangrijk om te benadrukken dat boekjes slechts één aspect van de ondersteuning vormen die zorgverleners op de werkvloer kunnen ontvangen. Andere vormen van ondersteuning kunnen bijvoorbeeld zijn: professionele begeleiding, supervisie en coaching, training en ontwikkeling, goede werksituaties en werkomstandigheden, en voldoende ondersteuning en faciliteiten om de zorg goed te kunnen verlenen. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners op de werkvloer op meerdere manieren ondersteund worden, zodat zij hun werk naar behoren kunnen uitvoeren en de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft.

Over ANGGGILAVPK: Over ons
bottom of page